AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Akarsu Park tesislerinde düzenlenen Ok Kardeşler Trailer Moral Gecesine Ok Kardeşler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Maraş, Genel Müdür Hakan Maraş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Maraş, İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet İzhan, OK Kardeşler A.Ş’de çalışan 185 personel ve personelin aileleri katıldı.

fotograf-makinesi.jpgGeceden fotoğraflar için tıklayın...

Gecede çalışanları, çalışanlarının ailelerini ve davetlilerini eşi Bekin Maraş ile birlikte karşılayan Ramazan Maraş, tek tek masaları dolaşarak çalışanlarını gösterdikleri özverili çalışmaları nedeniyle tebrik etti.
Gecede konuşan OK Kardeşler Genel Müdürü Hakan Maraş, “Sizlerin çalışmaları ve destekleri ile 2011 yılını geride bırakmak üzereyiz, 2011 yılı içerisinde ‘değişiyoruz’ politikası ile çok çeşitli yenilikler ve güncellemeler yapmış bulunmaktayız. Bizler OK Kardeşler Trailer ailesi olarak daima yeniliğin öncülüğünü savunmaktayız. 2011 yılında; 2010 yılının başında koyduğumuz firma hedef ve politikaları içerisinde 500 araçlık verilmiş olan hedefi tutturmanın mutluluğu içerisindeyiz.
2011 yılında ihracat yapılan ülkelerin sayısı artırdık ve yeni pazarlara girme olanağını sağladık. Bayrağımızı Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde dalgalandırarak ülke ekonomisine katkıda bulunduk.
2011 yılı içerisinde sosyal sorumluluk kapsamında umut yıldızı projesi ile suça meyilli çocukların nitelikli birer eleman haline getirerek hayata kazanmalarını sağladık” dedi.
TÜRKİYE MARKASI OLMAYA PRİM
2011 yılındaki faaliyetleriyle Türkiye’de marka olma yolunda ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade eden Maraş, “İhracattaki başarımız Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ ün firmamıza olan ziyareti ile tescillenerek Türkiye’de daha fazla ön plana çıkmamızı sağladı. Tüm personelimizin birlik beraberlik içinde çalışmalarının sonucu olarak 2012 yılı içerisinde; 2011 yılının hedeflerini tutturduğumuz için, tüm personelimize yarım maaş tutarında prim verilecektir. sosyal hayatı düzenleme politikaları içinde 2012 yılında evlenecek olan personele 1 maaş prim, yeni çocuğu olan personelimize de bebeği için yarım maaş tutarında prim verilecektir. sosyal hayatı düzenleme politikası içerisinde bu tür çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.
Hakan Maraş’ın başarıya prim verileceği müjdesi çalışanları tarafından sevinçle karşılandı. Yapılan konuşmaların ardından gecede canlı müzik eşliğinde aileleriyle eğlenen Ok Kardeşler çalışanları, başarının mutluluğunu hep birlikte yaşadı.