AYDINPOST HABER SERVİSİ-20 Eylül 2010 tarihinden itibaren İstanbul-Edirne, İzmir-Aydın ve İzmir-Çeşme arasındaki istasyonlarda tüm geçişler OGS ve KGS ile yapılmaya başlanıyor.
Araç sahipleri, tüm sınıflara ait OGS cihazı ve KGS kartı talepleri için İş Bankası"na başvurabilecekler. Üstelik İş Bankası"na özel kampanya ve uygulamalar sayesinde OGS cihazına ücretsiz de sahip olunabilecek. Maximum Kart ile aylık 400 TL ve 12 ay içerisinde toplamda 4.800 TL yeni alışveriş yapmayı taahhüt eden İş Bankası müşterileri OGS cihazına ücretsiz olarak sahip olabiliyor. Ayrıca son 60 gün içerisinde İş Bankası"ndan taşıt kredisi kullanan veya Maximum Kart sahibi olup son 1 ay içerisinde birleşik kasko sigortasını İş Bankası şubelerinden yaptıran araç sahipleri de ücretsiz OGS cihazı sahibi oluyor. KGS kartı kullanmak isteyen araç sahipleri ise İş Bankası"ndan KGS kartı alabilecekleri gibi KGS özelliği bulunan temassız özellikli Maximum Kart"a sahip olarak geçişlerini tek kart ile de gerçekleştirebiliyorlar.
OGS ve KGS ile ilgili tüm kampanyalara ilişkin ayrıntılı bilgiye İş Bankası şubeleri, isbank.com.tr veya maximum.com.tr"den ulaşılabilir.