Didim"de MHP ve CHP"li bayanlar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaret ettikleri okullarda öğretmenlerin günlerini kutladı.
MHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Saban başkanlığındaki Kadın kolları üyesi bayanlar, okullarda görevi başında ziyaret ettikleri öğretmenlere çiçek vererek günlerini kutladı.
MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Saban, yıl da bir günde olsa öğretmenlerin yanlarında olmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Öğretmenlerimiz yılın her günü anılmaya değer yüce şahsiyetler; bizlerde bu özel günde onları yalnız bırakmak istemedik. Bu çerçevede tüm öğretmenlerimizi gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi.
CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Bankoğlu başkanlığında CHP"li bayanlar öğretmenleri günü dolayısıyla yaptıkları ziyaretlerde öğretmenlere çiçek vererek günlerini kutladı. CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Bankoğlu Tüm öğretmenlerini gününü kutlarken, sağlık huzur ve başarı dileklerinde bulundu.
Ziyaretleri için MHP ve CHP"li bayanlara teşekkür eden öğretmenler ise, 24 Kasım Öğretmen Günü"nde hatırlanmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydettiler.