BURSA"da üvey kızı 16 yaşındaki F.R.'ye 3 yıldır tecavüz ettiği öne sürülen 51 yaşındaki S.Ö."nün yargılanmasına başlandı. Mahkemede dinlenen F.R., “Üvey babam 10 yaşındayken bana elle tacizde bulunuyordu. 13 yaşından itibaren cinsel ilişkiye girdi. Yaşadıklarımı korktuğum için bu zamana kadar kimseye anlatamadım” dedi. Duruşmada, yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen S.Ö. ise, “Ona bilgisayar ve cep telefonunu yasakladığım için bana iftira atıyor” diye konuştu.

Bursa"nın Merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı Gümüştepe Mahallesi'nde, geçen Ocak ayında otobüs şoförlüğü yapan S.Ö., ikinci eşi Hatice Ö."nün ilk eşinden olan kızı F.R.'ye 3 yıldır tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Olay, F.R."nin başından geçenleri sınıf arkadaşı aracılığı ile anlattığı İngilizce öğretmeninin polise haber vermesi sonucu ortaya çıktı. Gözaltına alınan S.Ö., "Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak" suçundan çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanıp cezaevine konuldu.

10 YAŞINDA TACİZE BAŞLAMIŞ

Hakkında Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi"nde, "Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismar" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan S.Ö."nün yargılanmasına başlandı. Duruşmaya annesi Hatice Ö. ile gelen F.R., babasından boşanan annesinin evlilik yaptığı S.Ö."nün, 10 yaşından itibaren kendisine elle tacizde bulunduğunu, son 3 yılda da defalarca cinsel ilişkiye girdiğini öne sürdü. Yaşadıklarını korktuğu için kimseye anlatamadığını söyleyen F.R., “Sonunda bana yaptıklarını sınıf arkadaşıma söyledim. O da İngilizce öğretmenime anlattı. Olay polise intikal edince gerçekler ortaya çıktı” dedi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Anne Hatice Ö. de, “Ben fabrikada vardiyalı olarak çalışıyordum. Zaman zaman kızımı ve ikinci evliliğimi yaptığım eşimi evde yalnız bırakıyordum. Ama bu tür bir ilişki gerçekleşti mi bilmiyorum” diye ifade verdi. Duruşmada söz alan S.Ö. ise yöneltilen suçlamayı kabul etmeyerek, “Derslerini aksatmaması için, kendisine bilgisayar ve cep telefonu ile konuşmayı yasakladım. İntikam almak için bana böyle bir iftira attı” diye savunma yaptı.

Mahkeme, eksik evrakların tamamlanması tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ertelerken, sanığın tutukluluk durumunun devamına karar verdi.

DHA