Bilindiği gibi; Germencik Adabelen İlköğretim Okulu’nda 3 yıl önce göreve başlayan Aydan Gümüşay ve Ortaklar Mehmet Hüseyin Öncel İlköğretim Okulu’nda 1 yıl önce ataması yapılan Selman Keskin İzmir’in Ailağa ilçesi ve Denizli’de yapılan düğün törenlerinin ardından Ortaklar’daki evlerine dönerken kaza geçirmişti. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Selman Keskin tüm müdahalelere rağmen kurtarılmamıştı.
Kazada ağır yaralanan Aydan Gümüşay ve ölen damat Selman Keskin’in 2004 yılında Denizli Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde okurken tanıştıkları öğrenildi. 
Keskin ve Gümüşay arasındaki arkadaşlık bir süre sonra aşka dönüşmüş. Eğitim hayatları boyunca bir birlerinden hiç ayrılmayan çiftin atamaları yapılmasıyla bir birinden ayrılmış. Selman Keskin’in görevi Muş’a çıkarken, gelin Aydan Gümüşay’ın görev yeri Aydın’a çıktı. Yaklaşık 2 yıl ayrı yerlerde görev yapan iki aşık daha fazla ayrılığa dayanamayarak nikah kıyıp eş durumundan tekrar Aydın’da bir araya geldi. 
Uzun ve meşakkatli bir telaşın ardından önceki gün kız evi olan İzmir'in Aliağa ilçesinde ve dün akşam ise erkek evi olan Denizli'de düğün yaparak hayatlarını birleştiren çift düğünün ardından görev yerleri olan Germencik’teki evlerine gelmek için Keskin’in kullandığı 20 B 2524 plakalı araç ile yola çıktı. Yeni evli çiftin içinde bulunduğu araç, Ortaklar beldesindeki dört yol kavşağına geldiğinde bir anlık dikkatsizlik sonucu orta refüje çarpması sonucu 7 yıl önce başlayan aşk, hüzünlü bir şekilde sona erdi.

20110718ay445578.jpg