Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonunda 7 öğretim görevlisinin düzenlediği konsere AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç, TSM Sorumlu Hekimi Dr.Hakan Derici ve çok sayıda sanatsever izledi.
Deniz Çağlar-Viyola, Elif Yazgan-Piyano, Elena Yusupova-Piyano, Özgür Elgün-Viyolonsel, Aleksandr Mekaev-Piyano, Umut Güngör-Tenor ve Hakan Gözükara’nın Piyanoda dünyaca ünlü tanınmış bestecilerin eserlerini seslendirdiği gecede sahnede yer alan ışıklı plastik yılbaşı çam ağaçları yeni yılda erken kutlandı.
Konservatuar Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özgür Elgün “Konservatuarımız Sanatsal Etkinlikleri çerçevesinde yıl boyunca birçok resital düzenledi. Öğretim Elemanlarımızın gerçekleştirdiği “Yeni Yıl” konseri bu yılın son konseri olarak sanatsever halkımızın beğenisine sunuldu. Tüm Nazilli halkının yeni yıla dünyaca ünlü sanatçıların eserlerini dinleyerek girmelerini istedik” dedi.
Konservatuar Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özgür Elgün “Konservatuarımız Sanatsal Etkinlikleri çerçevesinde yıl boyunca birçok resital düzenledi. Öğretim Elemanlarımızın gerçekleştirdiği ‘Yeni Yıl’ konseri bu yılın son konseri olarak sanatsever halkımızın beğenisine sunuldu. Tüm Nazilli halkının yeni yıla dünyaca ünlü sanatçıların eserlerini dinleyerek girmelerini istedik. Tüm sanatseverlerin yeni yıllarını sanat camiası ve Türkiye’nin ilk ilçe konservatuarı olarak kutluyoruz” diye konuştu.