Nazilli Belediyesi tiyatro salonunda sahnelenen yiyatro, halk oyunu ekibini ve müzikli oyunları İlçe Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdür Şahin Ünlü, Öğretmenler ile öğrenci velileri izledi. Tiyatro izlemek için gelen seyircilerin bir kısmı merdivenlere ve bazılarının ayakta izlemesi dikkat çekti.
Etkinlikte konuşma yapan Okul Müdürü Dursun Ünlü, “Nazilli"de tiyatro sevgisini öğrencilere ve insanlara aşılama görevinin üstümüze düştüğüne inanıyoruz. Bunun için geleneksel hale getirdiğimiz tiyatro etkinliğimizin 6"ıncısı düzenlemekteyiz. Bu tiyatroda görev alan öğrencilerimizin bazıları hayatında hiç tiyatro görmemesi önemli bir eksiklik olduğunun farkındaydık. Okulumuz mevcudumuz 236 ve etkinlikte görev alan 100 üzerinde öğrenci bu gece görev almıştır. Eğitimin sadece sınavdan ibaret olmadığını gösterme arzusundayız. Bu yıl konu olarak "Komedi" seçtik. Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder ve bize bu tiyatro salonunu bedelsiz tesis eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"a teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Okul Öğretmenleri ve Okul Aile Birliği tarafından okul müdürü Dursun Ünlü"ye hazırlanan plaketi ve çiçeğini vermek üzere şube müdürü Şahin Ünver takdim etti.