Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Akyeniköy Şehit Soner Turan İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek 6-7 Aralık 2010 tarihleri arasında okulda düzenlenen trafik geçiş görevlisi seminerinde başarılı olan öğrenci ve öğretmenlere belgelerini takdim etti.
Didim İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri, Akyeniköy Şehit Soner Turan İlköğretim Okulunda öğrencilere trafik konusunda eğitim verdi.
Okulun konferans salonunda verilen eğitime, okulda eğitim ve öğretim gören 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri katıldı. Jandarma ekipleri sinevizyon ve afişler aracılığıyla trafikte uyulması ve yapılması gereken hususlara konusunda öğrenciler bilgiler aktardı.
Eğitimde başarılı olan öğretmen ve öğrencilere belgeleri Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz ve Didim Jandarma Komutanı Şener Mavzer tarafından verildi.
Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Didim İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipler tarafından 6-7 Aralık 2010 tarihlerinde Akyeniköy Şehit Soner Turan İlköğretim Okulu'nda eğitim verildiğini, bu eğitime öğretmen ve öğrencilerin katıldığını söyledi.
Kaymakam Katırcı, ''Trafikte uyulması ve yapılması gereken hususlar konusunda öğrenciler bilgiler aktarılırken, ardından okul önünde öğrencilere uygulamalı eğitim verildi. Eğitim sonunda bazı öğrencilere trafik geçici görevlisi kartı verildi ve öğrenciler bu kartla okul önünde trafiği yönlendirebilecek, kurallara uymayana sürücülere de tutanak tutabilecek''dedi.