Köşk İlçesi"nde hem okul hem de fabrika gibi çalışan Halk Eğitim Merkezi"nde eğitim gören kursiyerler maharetlerini sergiledi. Kursiyerlere ve kurslara ziyaret eden Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, başarılarından dolayı kursiyer ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Köşk ilçesine ziyaret eden Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Kaymakam İsmail Soykan, Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Aykırı ile birlikte Köşk Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kurs merkezini ziyaret etti. Kurs ve kursiyerlerle tek tek ilgilenip çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Coş, çalışmaları çok beğendiğini ifade ederek hem kursiyerlere hem de Halk Eğitimi Merkezi görevlilerine başarılarından dolayı tebrik etti. İş-Kur Aydın il Müdürlüğü işbirliği ile istihdam amaçlı açılan giyim -konfeksiyon kursunda oluşturulan ürünlerin sergisini gezen Vali Coş, kurs sonunda tüm kursiyerlerin kendi ekmeğini kendilerinin kolayca kazanabileceğine inandığını söyledi.
Sergileri gezdikten sonra Köşk Halk Eğitimi Merkezi"nde oluşturulan spor salonunda, yeni alınan spor aletlerini deneyen Vali Hüseyin Avni Coş, ziyaret sonunda kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.