Didim Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu Müdürlüğü Türkiye ve Aydın Genelinde gerçekleştirilen sınavlarda ve sportif alanlarda başarı gösteren öğrencilerini ödüllendirdi.
Okul bahçesinde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Yaşar Yıldırım elde edilen başarılan kendilerini gururlandırdığını söyledi. Yıldım,“Tüm öğrencilerimizden aynı başarıları bekliyoruz. Daha çok çalışarak bu başarılara hepiniz ortak olabilirsiniz. Siz başarın ödüllendirmek bizim işimiz; bizde başarının ve ödüllendirmenin sınırı yok. Bu ödüller sizi motive etmek için veriliyor. Amacımız sizleri daha iyi bireyler olarak yetiştirmek. Bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum”dedi.
Konuşmanın ardından ödül törenine geçilirken Okul Müdürü Yaşar Yıldırım Türkiye genelinde yapılan yazılı sınavlarda; 1. Analiz Sınavı Türkiye birincisi 3/B sınıfı öğrencisi Selen Aybek Tezel"e 2.Analiz Sınavı Türkiye Birincisi 3/B sınıfı öğrencisi Arda Başar Filibeli"ye, 2.Analiz Sınavı Türkiye Birincisi 3/B sınıfı öğrencisi Doğa Koçak"a ve 2. Analiz Sınavı Türkiye Birincisi 4/C sınıfı öğrencisi Ceylin Çakır"a ödüllerini verdi.
Ödül töreninde Masa Tenisi Turnuvasında derece getiren öğrencilere de ödülleri verilirken Masa Tenisi Aydın İl Birincisi Yağmur Kuşakçı"ya, Masa Tenisi Aydın İl İkincisi Hayriye Taşkıran"a Masa Tenisi Küçük Erkekler Aydın İl İkincisi Onur Akın Tuztaş"a, Masa Tenisi Küçük Kızlar Aydın İl Üçüncüsü Ceren Ezgi Öz"e Masa Tenisi Yıldız kızlar Aydın İl Üçüncüsü Sevgi Kandemir"e Masa Tenisi Küçük Erkekler Aydın İl Dördüncüsü Emir Doğangün"e ve Masa Tenisi Minik Kızlar Aydın İl Dördüncüsü Ece Nur Erşahin"e madalya ve ödülleri okul Müdürü Yaşar Yıldırım tarafından verildi. Milli Takım seçmelerinde olması sebebiyle Tekvando Aydın İl Birincisi Harun Keleş"in madalya ve ödülünü ise Sınıf Öğretmeni aldı.