Kuşadası"ndaki tek özel eğitim kurumu niteliğindeki Özel Ü. Naci Akdoğan Okulu"nun 3/A ve 3/B sınıfı öğrencileri, geçen ay törenle hizmete giren ve Aydın İl Genel Meclisinde geçen hafta alınan kararla Aydın"ın 490"ıncı köyü olarak ilan edilen Kuşadası Özürlüler Köyü"nü ziyaret etti.

Özel Ü. Naci Akdoğan İlköğretim Okulu Müdürü Emine Özçam, sınıf öğretmenleri Nilay Şenöz ve Şafak Demirel, beden eğitimi öğretmeni Selin Çetin ve müzik öğretmeni Berna Ünsal ile birlikte Özürlüler Köyü"nü ziyaret eden ilköğretim okulu 3/A ve 3/B sınıfı öğrencileri, her yıl ziyaret ettikleri özürlü arkadaşlarıyla bir kez daha sohbet edip, hoşça vakit geçirme imkanı buldu. Birlikte dans edip şarkılar söyleyen öğrenciler, hazırlanan ikramları ise birlikte yediler. Özürlüler Köyündeki arkadaşlarının elleriyle yaptığı elişlerini ve üretimine başladıkları galoşları gören Özel Ü. Naci Akdoğan İlköğretim Okulu öğrencileri, özürlü arkadaşlarını kutladı. Özürlü arkadaşlarının yaptıkları elişlerinden anne ve babalarına hediyeler alan öğrenciler, arkadaşlarını kendi okullarına davet edip, mutlu bir şekilde Özürlüler Köyünden ayrıldı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kuşadası Özürlüler Derneği Başkanı Canan Güler, Özel Ü. Naci Akdoğan İlköğretim Okulu öğrencilerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Köyümüzde eğitim gören özürlü çocuklarımızın yaşıtlarıyla birlikte zaman geçirmesi, sosyalleşmeleri açısından büyük önem taşıyor. Bu ziyaret özürlü çocuklarımızı çok mutlu etti. Ziyareti düzenleyen okul yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi./iha