Hazırladıkları gösterilerini huzurevi sakinlerine sunan öğrenciler bir taraftan güldürürken, zaman zaman da duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
Kuşadası İkiçeşmelik İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Şen, öncelikle yaşlıların, bu anlamlı gününü kutladığını dile getirerek, “Öğrencilerimiz, Huzurevi sakinleri için böyle bir gün düzenlemek istediler, bizler de onların bu istekleri doğrultusunda elimizden geleni yapmaya çalıştık. Etkinliğimiz çok güzel geçti, yaşlılarımız etkinlikten büyük keyif aldılar. Bu ve buna benzer etkinlikleri sadece Yaşlılar Haftası"nda değil, her gün yapılması gerekir. Başta öğrencilerim olmak üzere, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. Kendileri için hazırlanan etkinlikten son derece memnun kaldıklarını dile getiren Huzurevi sakinleri, çocuklara, bu anlamlı günlerinde kendilerini hatırladıkları ve böylesi mutluluk verici bir eğlenceyi kendilerine yaşattıkları için teşekkür ettiler.
Kuşadası Belediyesi"ne bağlı Yaşlı Hizmetler Birimi Sorumlusu Zeynep Erözkan ise, öncelikle emeği geçen tüm çocukları bu ince düşüncelerinden dolayı kutlayarak, “Huzurevi sakinlerimiz etkinliği çok büyük bir heyecan ve mutluluk içinde izlediler. Onlar için eğlenceli ve değişik bir gün oldu. Başta İkiçeşmelik İ.Ö.O öğrencileri ve öğretmenleri olmak üzere, katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim” dedi. Huzurevi"nde yaşayan yaşlıların, böyle etkinliklerle kendilerini çok daha mutlu hissettiğini düşündüğünü söyleyen ve gerçekleşen gösterilerde rol alan İkiçeşmelik İlköğretim Okulu 6/A sınıfı öğrencisi Bahadır Yıldız da, etkinliği Yaşlılar Haftası nedeni ile hazırladıklarını belirterek, “Okul olarak, sadece Yaşlılar Haftası"nda değil, her zaman Huzurevi"ne gelerek yaşlılar ile birlikte oluyoruz. Bugün, bu özel günlerinde de yaşlılarla birlikte olarak onları yalnız bırakmamak istedik. Öğretmenlerimize danışarak böyle bir düşüncemiz olduğunu söyledik ve öğretmenlerimizin yardımı ile bu etkinliği gerçekleştirdik. Yaşlılar hazırladığımız etkinliği beğeni ile izlediler ve bu bizleri daha çok mutlu etti” dedi.