Kuşadası Yolcu Limanı'nı ziyaret eden öğrenciler, limanda bulunan Lous Cristal isimli gemiyi yakından görmenin mutluluğunu yaşadılar. Kuşadası Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Ege Ports tarafından ortaklaşa organize edilen etkinlikte, öğrenciler liman yetkilileri tarafından bilgilendirildi. Ayrıca ziyarette bulunan her bir öğrenciye filama hediye edildi.
Turizm Haftası boyunca Kuşadası'nda bulunan okullardan her gün öğrencilerin Kuşadası Limanı'nı ziyaret edeceğini belirten Kuşadası Ege Ports Müdürü Aziz Güngör, ''Kruvaziyer turizminde Türkiye ve Kuşadası'nın can damarı olan Kuşadası Ege Ports Limanı'nı ziyaret eden öğrencilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk''dedi.
Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ise ''Kuşadası'nın ve ülkemizin geleceği olan miniklerimize, dünyanın gelişmekte olan en büyük ekonomik değerini anlatmaya çalıştık. 400 öğrecinden 10 tanesi bile denizciliğe ilgi duyarak eğitimini bu yönde ilerletirse ülkemizin de en çok ihtiyacı olan deniz iş gücüne katkı sağlamış olacağız'' dedi.  

 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg