Üniversiteli gençler, Yılmaz Erdoğan yazdığı "Kadınlık bizde kalsın" adlı komedi tiyatro oyununu sergiledi. 600 kişinin izlediği oyun sonu sonunda üniversite öğrencileri ayakta alkışlandı.
Oyun Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Çine Meslek Yüksekokulu idarecileri, öğrencileri ve Çine halkının yoğun ilgi gösterdiği gecede üniversite öğrencileri profesyonelce rollerini yerine getirdi. Oyun sonunda açıklama yapan Çine Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç,Dr. Okan Atay başarılarından dolayı tüm öğrencileri kutlayarak “Bugün burada öğrencilerimiz kendi yeteneklerini, uzun süren çalışmalarını büyük bir özveri ile sergilediler. Çine halkının da bu tür etkinlikleri katılması bizler için onur verici. Gösterilen bu ilgi bizleri çok mutlu etti. Önümüzdeki günlerde de başka yerlerde de bu oyunu sergilemeyi düşünüyoruz" dedi.
Oyunun yönetmenliğini yapan Ayşegül Verdi ise, sosyal aktiviteleri geliştirmek ve halkla iç içe olmak amacıyla bu tür etkinlikler düzenlediklerini belirterek gecede kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Verdi, bundan sonra bu tür faaliyetlere ağırlık vereceklerini söyledi.