Nazilli Belediyesi’nin katkılarıyla Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi tiyatro salonunda düzenlenen Öğrenci Orkestrasının Doç. Dr. Cem Şaktanlı ve Yrd. Doç. Dr. Zeki Nacakcı yönetiminde Uşak, Gediz ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde de konserler vereceği belirtildi. Nazilli’de gerçekleşen konsere öğrenciler büyük ilgi gösterirken orkestra, Mozart'tan Nevid Kodallı'ya kadar yerli ve yabancı pek çok besteciye ait eserler seslendirdi. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı K.Engin Özcan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Gevrekoğlu ve çok sayıda davetlinin katıldığı konser gitar topluluğu ve orkestra olmak üzere iki bölümde sunuldu. Caramba, El Condor, Sicilianno, Aman Aman Fındığım, Spanish Dance, Adagio, Rondo, Nihavend Sirto, Telli Turna, Çalın Davulları Çaydan Aşağıya, Osmanım ve Ben Seni Sevduğumida gibi eserler seslendirildi.

“38 ÖĞRENCİ GÖREV ALDI”
Düzenlenen Öğrenci Orkestrasında I. Keman’da Gürcü Bodur, Filiz Dolu, Elçin Arslan, Ayşegül Kutlu ve Gizem Çelik. II. Keman’da Yasemin Telli, Gülçin Aykol, Sinem Yıldırım, Nazlı Özkal, Burcu Demircan ve Muzaffer Yoldaş. Viyola’da Safa Saygı, Ali Rıza Yıldırım, Fikriye Can Horata, Ceren Yıldız ve Songül Yazğan. Viyolensel’de Sinem Denk, Deniz Demir, Hazal Toközlü ve Gizem Gevrekoğlu. I.Flüt’te Cansu Çimir ve Neslihan Vela. II. Flüt’te Hasan Onur Açıkgöz, Çağım Sabancılar ve Gözde Özaydın. Bağlama’da Ahmet Ali Selçuk ve Erhan Kızılkaya. Davul-Zil’de Ege Kale ve Mustafa Öztürk. Ses’te Murat Saygı, Ezgi Çiçek ve Fulya Hande Kaşık. Gitar Topluluğu’nda ise Dilara Şakar, Deniz Erhan Kılıçarslan, Merve Usal, Murat Yılmaz, Ömer Batum ve Gökhan Tülü görev aldı.

Öğrenci Orkestrasının iki saat süren konserinin ardından Başkan Alıcık, Doç. Dr. Cem Şaktanlı ve Yrd. Doç. Dr. Zeki Nacakcı’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti. Başkan Alıcık, orkestrada görev alan AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Gevrekoğlu’nun kızı Gizem Gevrekoğlu’nu da tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg