Korkunç olay ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Bakersfield semtinde meydana geldi. 34 yaşındaki Andel Vidal Mendoza, oğlunun bir gözünü yedi, diğerini de kör etti!

OĞLUNUN GÖZÜNÜ ÇIKARDI
Ayakları sakat olan ve tekerlekli sandalyede hayatını sürdüren Andel Vidal Mendoza, 28 Nisan'da PCP adlı uyuşturucudan aldıktan sonra oğluna saldırdı. Oğlunun tek gözünü çıkardıktan sonra, diğerini de kör etti.

Ardından çocuğunu o vaziyette evinde bıraktıktan sonra tatil evlerine gitti. Orada da kendi bacağını testereyle kesmeye çalıştı.

BABAM GÖZÜMÜ YEDİ
Komşuların ihbarı üzerine Mendoza'nın evine gelen polis ekibi çocuğu evin tabanında çıplak halde buldu. Ancak polisler çocuğun çıkarılan gözünü bulamadı.

Öz babası tarafından saldırıya uğrayan çocuğun kaldırıldığı hastanede kalan tek gözünün de iyileştirilemeyeceğini açıkladı. 4 yaşındaki talihsiz Angelo ise polise "babam gözümü yedi" diye konuştu.

ANNE DE YARGILANACAK
Olay esnasında annenin evde olmadığı belirlendi. Ancak 23 yaşındaki anne de babayla birlikte yargılanacak. Çünkü her ikisi de daha önceden uyuşturucu kullanıp suç işlemekten sabıkalı...

Baba, çocuğa eziyet ve işkence suçlarından Mendoza Bakersfield hapishanesine konuldu ve 1 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.