Kazada eşini ve oğlunu kaybeden acılı baba, oğlunun cenazesini camiye kadar kucağında götürdü. 
TEM Otoyolu'nun Hamitli Köyü mevkiinde, dün gece yabancı plakalı bir cipin çarpması sonucu takla atan otomobilde ölen Reyhan Çakıroğlu (32), oğlu Harun Mert (1) ve teyzesi Melike Erarslan'ın (62) cenazeleri, Akyazı Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Sapanca ilçesi Güldibi Mahallesi İnan Sokak'taki evlerine getirildi.
Cenazelerin eve getirilişi sırasında ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenazeler, dua okunup helallik alındıktan sonra Güldibi Merkez Camii'ne götürüldü. Kazadan bir kızıyla birlikte yaralı olarak kurtulan acılı baba Tefik Çakıroğlu, eşi, oğlu ve teyzesinin ardından gözyaşı döktü. Acılı baba, oğlu Harun'un kefene sarılı cenazesini camiye kadar kucağında taşıdı. Anne, oğlu ve teyzesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Mahmudiye Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi. Anne ve oğlu yan yana defnedildi. 
Düzce'deki yakınlarının iftar davetine katıldıktan sonra Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki evlerine gitmek üzere yola çıkan ailenin bulunduğu, Tefik Çakıroğlu'nun (34) kullandığı 54 SA 209 plakalı otomobile, TEM Otoyolunda, Sezai Oral yönetimindeki yabancı plakalı cip arkadan çarpmış, kazanın şiddetiyle takla atarak ters dönen otomobilde Reyhan Çakıroğlu, oğlu Harun Mert ve teyzesi Melike Erarslan ölmüştü. Otomobil sürücüsü Çakıroğlu, kızı Tuana (10), annesi Melek Çakıroğlu ile diğer araçta bulunan 6 kişi ise yaralanmıştı.