Çocuğunun ölüm haberini alarak sinir krizi geçiren baba 'Ahmet'im' diye feryat edip, oğlunun ölümüne yol açan otobüse saldırdı. Otobüsün camlarına vuran ve feryatları ile yürek dağlayan acılı baba güçlükle teselli edildi.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Eyyüp Peygamber Mahallesi'nde meydana geldi. Esnaflık yapan Harun Ateş, öğleden sonra ailesiyle birlikte Eyyüp Peygamber'in çile çektiğine inanılan mağaranın bulunduğu Eyyüp Peygamber Cami'sini ziyarete gitti. Aile fertleri camiyi ve mağarayı ziyaret ettikleri sırada, 5 yaşındaki Ahmet Ateş ise cami dışında oyun oynamaya başladı. 

 

Ailesinin yanına dönmek isteyen küçük Ahmet, yolun karşısına geçeceği sırada, cadde üzerinde ilerleyen 36 yaşındaki İsmail Altundağ'ın kullandığı halk otobüsünün altında kaldı. Küçük çocuk olay yerinde yaşamını yitirirken, olayı gören ve duyanlar bir anda cadde üzerinde toplandı. 

Bu sırada kazayı duyarak caminin dışına çıkan Ateş ailesinin fertleri, ölen çocuğun oğulları Ahmet olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi. Bu sırada oğlunun ölüm haberini alan ve baygınlık geçiren annesi yakınları tarafından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Gözyaşı döken ve 'Ahmet'im' diye feryat eden baba Harun Ateş, koşarak otobüsün camlarına vurmaya başladı. 

Harun Ateş'i engellemekte güçlük çeken polisler, bu sırada olası linç girişimine karşın otobüs sürücüsü İsmail Altundağ'ı polis merkezine götürdü. Kazayı haber alarak olay yerine akın eden Ateş ailesinin yakınları da gözyaşı döküp, ağıtlar yaktı. 

Polislerin olay yerinde incelemesini tamamlamasının ardından küçük çocuğun cesedi otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Otobüs sürücüsü Altundağ'ın sorgusunun sürdüğü öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.