Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın ''intihara teşebbüs ettiği'' iddia edilen oğlu Muhammed Akdağ, ''ne kendisi ne de kardeşlerinden biri için böyle bir durumun söz konusu olmadığını'' söyledi.
Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Muhammed Akdağ (22), kardeşi Ramazan Akdağ ile Bilkent Ankuva'da, gazetecilerin iddialara ilişkin sorularını yanıtladı.

Bugün sabah saatlerinde ''intihara teşebbüs ettiği ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığına'' dair çıkan iddiaların doğru olmadığını belirten Muhammed Akdağ, ''İddialar kesinlikle doğru değil. Yok böyle bir şey. Biz dersimize, işimize, gücümüze gidiyoruz'' dedi.

Akdağ, bu sabah derste olduğunu, dersin ardından öğle yemeği için Bilkent Ankuva'ya geldiklerini ifade ederek, ''Yemekten sonra da tekrar derse girmek üzere okula gideceğim. Gördüğünüz gibi gayet sağlıklıyım'' diye konuştu.

Bakan Akdağ'ın diğer oğlu Ramazan Akdağ da iddiaları yeni duyduğunu belirterek, ''Böyle bir şey nereden ve nasıl uydurulabilir bilmiyorum'' dedi.