ADANA"da durakta otobüs bekleyen lise öğrencisi O.Y."yi, silah zoruyla kaçırıp bayıltana kadar dövdükten sonra evinin önüne bırakan kişinin, O.Y.'nin kavga ettiği çocuğun babası 44 yaşındaki H.K. olduğu anlaşıldı. Gözaltına alınan ve suçlamayı kabul etmeyen H.K. adliyeye sevk edildi.
Geçen çarşamba günü meydana gelen olayda iddiaya göre, H.K."nin lise öğrencisi oğlu A.D.K. okulda bir gurup öğrenci tarafından dövüldü. Olayı babasına anlatan A.D.K., kendisini dövenlerin adlarını da verdi. Bunun üzerine oğlunu dövenleri aramaya çıkan H.K., oğluna dayak atanlar arasında olduğu iddia edilen O.Y."yi durakta otobüs beklerden buldu. Yanındaki bir kişi ile O.Y."yi silah zoruyla otomobiline bindiren H.K., kent dışındaki Ali Hocalı Köyü Mezarlığı'na götürdüğü öğrenciyi tekme tokat dövdü.
Yediği dayağın etkisi ile bayılan O.Y."yi Sümer Mahallesi 38 sokaktaki evinin önüne atan saldırganlar, cep telefonunu da gasp edip kaçtı. Yapılan çalışma sonrası yakalanan H.K. ise suçlamaları kabul etmedi. Kendisinin kimseyi dövmediğini ve gasp etmediğini öne süren H.K. adliyeye sevk edildi. Polis, öğrenciyi döverken H.K."ye yardım ettiği ileri sürülen ikinci saldırganı aramayı sürdürüyor.
DHA