BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu"nu Kahramanmaraş"ın Çağlayancerit İlçesi"nden Yozgat"ın Yerköy İlçesi"ne götürürken, Göksun İlçesi dağlık kesimde geçen çarşamba günü düşen helikopterde bulunan İHA Muhabiri 34 yaşındaki İsmail Güneş"i arama çalışmaları kurtarma ekiplerine köylülerin de desteğiyle sürüyor.

Görevini en iyi şekilde yapmak ve Yazıcıoğlu"nu takip etmek için onunla birlikte helikoptere binen Güneş, kazadan sonra da ironik şekilde mesleğinin belki de en sansasyonel haberine imza attı. Tüm Türkiye kazayı ve ayrıntılarını onun telefonundan öğrendi. Yaşamla ölüm arasında gidip geldiği anlarda ulaştırdığı haberle Güneş tüm meslektaşlarının gözünde gazeteciliğin bütün ödüllerini aldı.

Kazanın meydana geldiği çarşamba gününden itibaren ilk kez dün Keş Dağı"nda hava açıp sis kalkınca havadan arama çalışmalarının daha verimli geçmesinin beklendiğini söyleyen yetkililer, hız kesmeden çalışıldığını belirtti. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube"sine bağlı özel timler Skorsky helikopterlerle enkazın bulunduğu alana indirildi. Sivil savunma ekipleri de Kızılöz köyünden yaya olarak enkazın bulunduğu alana doğru gidiyor.

HÜRRİYET