Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında farklı bir yere sahip olan DenizBank, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Türkiye Ziraat Odaları Birliği Nazilli Şubesi ile bir işbirliği protokolüne imza atan DenizBank, Nazilli Ziraat Odası üyelerine Üretici Kart tahsis ederek; yöredeki çiftçilere bankanın sunduğu tüm finansal hizmetlerden yararlanma olanağı sunuyor. İşbirliği çerçevesinde, Nazilli Ziraat Odası üyesi çiftçiler, Üretici Kart ile tüm tarımsal ihtiyaçlarını anlaşmalı işyerlerinden alışveriş yaparak karşılama imkanına sahip olacaklar.
Nazilli Ziraat Odası"nda gerçekleşen imza töreninde Nazilli Ziraat Odası Başkanı Sabri Topuçar ve DenizBank Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan karşılıklı işbirliğini öngören protokolü imzaladı. Törende Denizbank Batı Anadolu İşletme ve Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Sayın Asuman Köseoğlu ve DenizBank Nazilli Şube Müdürü Sayın Mesut Saraç da hazır bulundu.
DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, anlaşmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu: “DenizBank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve tarımsal üreticinin her zaman yanındayız. Bu protokol ile artık Bayındır Ziraat Odası üyesi çiftçileri de Tarım Şenlikleriyle başlattığımız tüm çalışmalardan ve Türk tarımının verimliliğin artması, sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için sunduğumuz tüm yeni ürün ve hizmetlerden faydalanabilecekler.”