Bebek katili Abdullah Öcalan avukatları aracılığıyla terör örgütüne mesaj vermeyi sürdürüyor. Öcalan'ın avukatları aracılığıyla İmralı'dan yaptığı açıklamalar PKK'nın medya organlarında yayınlandı.

Öcalan TSK'nın terör örgütüne yönelik operasyonlarını artırdığı günlerde haddini aşan söylemlerine devam etti.

Kürt sorunun çözümü için Türkiye'nin biri İstanbul'da diğeri Diyarbakır'da olmak üzere "iki merkeze bölünmesi" gerektiğini savunan terörist Öcalan avukatlarına "Demokratik Cumhuriyet'in böyle sağlanabileceğini söyledi. Öcalan, Türkiye'ye yönelik tehditlerde de bulunarak, aksi halde Kürtlerin Diyarbakır'da kendi merkezlerini kuracaklarını iddia etti.

"Irak Kürtleri özerkliğine kavuştu" ifadesini kullanan terörist Öcalan, bu oluşumun biraz daha genişlemesi halinde PJAK ile Suriye ve Irak'taki güçlerle birlikte 100 bin kişilik bir ordu elde edileceğini savunarak nifak tohumlarını ekmeyi sürdürdü. Bölücü mesajlarını avukatlarına ileten terörist başı ayrıca bahar aylarında PKK'nın saldırılarını artıracağı imasında bulunarak "Bundan ben sorumlu değilim" dedi.

DTP'Yİ SUÇLADI

Terörist Öcalan avukatları aracılığıyla hakkında kapatılma davası açılan DTP'yi de eleştirdi.

DTP kapatılırsa Kürtlerin siyaseti dağda yapacaklarını öne süren Öcalan DTP'li milletvekillerini de acemice davranmakla suçladı.

(Vatan)