Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılan müsabakanın ardından basın  mensuplarına açıklamalarda bulunan Obradovic, basketbol oynama şekillerinden çok  memnun olduğunu belirtti.
 
Maçın başından sonuna kadar agresif oynamaları gerektiğini bilerek  mücadeleye çıktıklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Oyuncularımı tebrik  ediyorum. Özellikle savunma açısından çok iyiydiler ve hücumda da topu çok iyi  kullandılar. Bugün 28 asistimiz vardı. Hücum ribauntlarında da çok agresiftik.  Özellikle Ahmet bugün çok iyi oynadı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel bir maç  oldu ve önemli bir galibiyet aldık. Her zamanki gibi taraftarlara da destekleri  için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
 
Fenerbahçe Beko oyuncularından Ahmet Düverioğlu ise TOFAŞ'ın iyi bir  kadroya sahip olduğunu hatırlatarak, "İyi maç oynadığımızı düşünüyorum. Bugün  reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Agresif oynadık ve daha istekliydik  diyebilirim. Seyircimiz önünde iyi maç sergiledik diye düşünüyorum."  değerlendirmesinde bulundu.
 
Ene: "Potansiyelimiz sahaya yansıtmadan kaybettiğimiz bir maç"
 
TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, potansiyellerini sahaya  yansıtamadıklarını dile getirdi.
 
Maçla ilgili kendileri adına konuşulacak çok fazla bir şey olmadığını  savunan Ene, şunları kaydetti:
 
 "Potansiyelimiz sahaya yansıtmadan kaybettiğimiz bir maç. Avrupa'nın  en iyi takımıyla oynuyorsunuz ama biz böyle kaybetmek istemiyoruz. Tabii ki  rakibimiz güçlü bizi hataya sürükleyecek ama onlar bizi sürüklemeden yaptığımız  bir sürü hata var. Ne olursa olsun rakibimiz hem burada kaybetmeyen hem de  kaybetmeye hiç tahammülü olmayan bir takım. Fenerbahçe Beko'ya THY Avrupa  Ligi'nde başarılar diliyorum. İnşallah dörtlü final'de hedefledikleri başarıyı  elde ederler."