EZELİ rakibi G.Saray, İngiltere"den üst üste dünya yıldızlarını kadrosuna katarken, Brezilya"da oyuncu arayan F.Bahçe de sonunda rotasını Ada"ya çevirdi. Sarı-lacivertlilerin gündeminde ise Manchester United"lı Gabriel Obertan var. F.Bahçe yönetimi, Kırmızı Şeytanlar"ın FA Cup"ta Leed United ile oynadığı maçın kasedini karşılaşmayı yayınlayan NTV"den istetirken, Fransız oyuncunun performansı mercek altına alındı.

HEM sağ hem de sol kanatta da oynayan Obertan"ın Leeds maçındaki 58 dakikalık performansı için United"ın internet sitesinde de “Sezon içinde diğer mücadelelerde yaptığı gibi kendi ağırlığını sahaya yansıtamadı. Ve daha etkili olan Valencia"ya yer vermek zorunda kaldı” yorumu yapılmıştı.

İNGİLİZ ekibinin sezon başı Bordeaux"dan 4 milyon Euro"ya aldığı Obertan bu sezon toplamda 13 kez forma giydi, hiç gol atamadı. F.Bahçe yönetimi daha önce Beşiktaş maçında da izledikleri Obertan"ı sezon sonuna kadar kiralamak için Manchester ekibiyle temaslara hız verdi.

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRAMADI

Beşiktaş"ın M.United"ı yendiği Devler Ligi maçında da 11"de oynayan Obertan bu sezon 13 maç forma giydi ancak hiç gol atamadı. / vatan