CNN Türk'te yayınlanan Saba Tümer'le bu gece" programına konuk olan Hakan Şükür, "Kaç yaşında milli oldun" sorusunu ne yanıt verdi... Türk futbolunun ve Galatasaray'ın unutulmaz futbolcusu Hakan Şükür, sarı-kırmızılı kulüpte yapılacak olan başkanlık seçiminde oyunu Adnan Polat'a vermeyeceğini açıkladı.

Saba Tümer'in, CNN Türk'te yayınlanan "Saba Tümer'le bu gece" programına konuk olan eski futbolcu, Galatasaray Kulübü'nde Şubat ayında yapılacak olan başkanlık seçimiyle ilgili olarak, "Benim 1 oyum var. Onu da kime vermeyeceğim belli" diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon sonunda Galatasaray'dan gönderilen ve futbolu bırakmak zorunda kalan Şükür, Adnan Polat ve yönetimine üstü kapalı sitem ederek, "Babam çok koyu Fenerbahçelidir. Ben Galatasaray'da oynadığım dönemde Galatasaray'ı tutuyordu ama bana son yapılanlardan sonra yeniden Fenerbahçeli oldu." dedi.

SABA TÜMER'DEN YİNE O SORU

Programın sunucusu Saba Tümer, daha önce Rıdvan Dilmen'e sorduğu "Kaç yaşında milli oldun" sorusunu Hakan Şükür'e de yönellti ve ilginç bir cevap aldı.

İzleyicilerden gelen elektronik postaları okuyan ve seyircilerin ısrarla sormasını istediği "Kaç yaşında milli oldun" sorunu soran Tümer, "Buna Rıdvan abi cevap versin. O güzel cevaplıyor." cevabını aldı. Saba Tümer ve Hakan Şükür bu muhabbet üzerine kahkahalara boğuldu.

"GALATASARAYLI ÖLECEĞİM"

Fenerbahçe'nin sembol isimlerinden Bülent Uygun ile kan kardeşi olduğunu söyleyen Hakan Şükür, "Çocukluğumdan beri Galatasaraylıydım, öyle de öleceğim." dedi./milliyet