BURSASPOR"un deplasmanda oynadığı ve 2-2 sonuçlanan Antalyaspor karşılaşmasında basın tribününden teknik direktör Ertuğrul Sağlam"a pet şişe atan kişinin Fenerbahçe taraftarı olduğu ortaya çıktı.

Medical Park Antalyaspor - Bursaspor karşılaşmasının 85"inci dakikasında Kirita"nın kırmızı kart görmesi üzerine Ertuğrul Sağlam, karara itiraz etti. Sağlam"ın itirazlarına ise Antalyaspor tribünleri tepki gösterdi. Basın tribününde bulunan, ancak gazeteci olmayan Mesut Çimen ismindeki kişi Sağlam"a pet şişe attı. Pet şişe teknik direktöre isabet etmedi. Ancak basın tribününde bulunan Bursalı gazeteciler ile Çimen arasında tartışma yaşandı. Gazeteci olmamasına rağmen boynunda saha içi akreditasyon kartı bulunan Çimen, görevliler tarafından çıkartılırken, sosyal paylaşım sitesi facebook"taki şahsi sayfasındaki fotoğrafının arka planında Fenerbahçe logosu ve Şükrü Saraçoğlu Stadı"nın fotoğrafı dikkat çekti.

Öte yandan Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şube Başkanı Bünyamin Tokmak da Çimen"in gazeteci olmadığını, hiçbir basın kuruluşu ile ilgisinin bulunmadığını doğrulayarak, yapılan bu olayı kınadı.