Fenerbahçe-Manisaspor maçı birçok güzelliğin yanı sıra, tatsız bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Konuk takımın beraberlik golünü atan Ömer Aysan, maçtan sonra yaptığı bir hareketle manken Tuğba Altıntop'u kızdırdı. Altıntop, Manisasporlu futbolcunun, kendilerine doğru rahatsız edici şekilde öpücük gönderdiğini belirterek, "Bizden özür dilesin" dedi.

Milliyet'in haberine göre Manken Tuğba Altıntop, karşılaşmada yaşadığı olayı Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da şöyle anlattı: 

"Karşılaşmayı kale arkasından izledim. Maç bittikten sonra Manisaspor'un 41 no'lu oyuncusu Ömer Aysan kale arkasındaki kadınlara dönüp laubali bir şekilde öpücük gönderdi. "Size golü attık, gidiyoruz" dedi.

Bunu söylerken o kadar rahatsız edici bir tavrı vardı ki "Git buradan, defol" diye bağırdık. Takım arkadaşları da onun bu halinden rahatsız oldu. Hemen uyardılar.

Bağırıp çağırdım, ama o gülüyordu. Bu oyuncu, stattaki kadınlardan özür dilesin. Manisaspor'u gölgeleyen bu oyuncuyu, kadın seyirciler olarak kınıyoruz. Hem unutmasın ki onun da bir annesi var."

Ömer Aysan: Kadınlardan utanıp tribüne bile gitmedim

Bu iddiaların ardından ulaştığımız Ömer Aysan ise kesinlikle anlatıldığı gibi bir davranışta bulunmadığını belirterek, "Tribünlerde benim teyzelerim de vardı. Ben onlara öpücük gönderdim" dedi.

Manisasporlu futbolcu şunları söyledi:

"Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tribündekilerin hepsi benim analarım, bacılarım. Onlara karşı bir hareket yapmam söz konusu olamaz. Isınma hareketleri sırasında beni izlemeye gelen teyzelerime öpücük gönderdim. Hatta maç sonucunda formamı vermek istedim ama utandığımdan bu kadar kadının arasına girmedim ve yanlarına bile gitmedim.

Eğer yine de beni yanlış anlamışlarsa herkesten özür dilerim. Allah biliyor ki, kesinlikle kötü bir niyet içinde olmadım" .