Naharcı’nın çirkin davranışları yerinde tespit edilip zabıt tutulurken, o doktor hakkında işlem başlatılacağı ifade edildi.

Görev yaptığı aile sağlığı merkezinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Hükümetine hakaret eden, muayenehanesinin kapısına Başbakan Erdoğan ve terörist başı Apo’yu birlikte gösteren fotomontaj resimler asan doktor Erhan Naharcı ile ilgili soruşturma başlatıldı. Müfettişlerin, gazetemizde yayınlanan haberimiz sonrası merkeze giderek Naharcı’nın meslek ahlâkına uymayan davranışlarını tutanakla zapta geçirdiği belirtildi.

KÜSTAH DOKTORUN PİŞKİNLİĞİ ÇİLEDEN ÇIKARDI

Gürsel Mahallesi Aile Hekimliğinde görevli Erhan Naharcı isimli doktorun adeta CHP seçim bürosu gibi çalıştığı, mesai saatlerinde kurum içinde meslek ahlâkı ile izah edilemeyecek davranışlarda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Doktorun muayenehane kapısına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Hükümetiyle ilgili çirkin ifadelerin yer aldığı yazılar yapıştırdığı, Erdoğan’la terörist başı Abdullah Öcalan’ın resimlerini yan yana koyduğu belirlenmişti.

Konuyla ilgili haberin gazetemizde yayınlanmasından sonra İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Müfettişlerinin sağlık merkezine giderek Erhan Naharcı’nın ifadesini aldığı belirtildi. Naharcı’nın çirkin davranışlarını yerinde tespit edip zabıt tutulurken, o doktor hakkında işlem başlatılacağı ifade edildi.

Yasak olmasına rağmen özel muayenehanesi bulunduğu da ortaya çıkan Naharcı’nın mesaisinin büyük bölümünü, çalıştığı kurum yerine özel muayenehanesinde geçirdiği belirlendi. Naharcı’nın pişkin tavırlarının müdürlük müfettişlerini de çileden çıkardığı kaydedildi.

Hakkındaki iddiaların doğru olduğunu belirten Naharcı, resim ve yazıların kendisi tarafından hastaların bilgilenmesi maksadı ile kapıya yapıştırıldığını söylemişti. Naharcı “Evet yazılar da resimler de bana ait. Hepsini ben astım, kimseden korkum yok, gidip kime şikayet ederseniz edin” demişti.

Muhabirimizin “Sağlık hizmeti dışında ideolojik terapi hizmeti de mi veriyorsunuz?” şeklindeki sorusuna sinirlenen Naharcı “Ben hastalarıma hükümetin gerçek yüzünü gösteriyorum. Siz buraya bir gelsenize görüşelim sizinle” şeklinde tehditvari konuşmalarda bulunmuştu. yeniakit