İş bulma umuduyla memleketleri Ağrı"dan Didim"e gelen Keskin ailesine dört çocuğundan biri olan Emre Keskin doğuştan böbrek hastası olması ve oğlunun bu durumu karşısında çaresiz kalan Anne Adalet Keskin, çok zor durumda olduklarını belirterek hayırseverlerden yardım beklediklerini söyledi.
Dört çocuğundan biri olan oğlu Emre"nin doğuştan böbrek hastası olduğunu kaydeden baba Fahrettin Keskin “ Oğlum şu an üç yaşında. Doğduğundan beri böbrek hastası. Ayda 30 koli ilaç İstanbul ve İzmir den geliyor. Bir kolide iki ilaç var. Bu ilaçlar bir ayda bitiyor. Günde üç defa diyalize giriyor. Kendim şu anda işsizim bir şeyler yapmaya çalışıyorum eve sadece ekmek getirebiliyorum. Kendi mesleğim alçı ve boyacılıktır. İş çıkarsa yapıyorum çıkmasa hiçbir şey yapamıyorum” dedi.
Anne Adalet Keskin ise oğlunun doğumundan bu yana bir doktor gibi başından beklediğini belirterek “Ben ev hanımıyım yaptığım tek şey bütün vaktimi oğluma ayırmak oluyor. Oğlumun güzümün önünde erimesini istemiyorum. Oğlum dünyaya geldiğinden beri uyku diye bir şey bilmiyorum. Diyaliz makinesine akşam 20.00 da koyuyorum sabah 08.00 de makineden çıkarıyorum. Sürekli başında bir doktor gibi bekliyorum” dedi.
Anne Adalet Keskin İlaçları yeşil kartı olmalarından dolayı devlet tarafından karşılandığını söyledi. Baba Fahrettin Keskin ise ağır vasıta ehliyeti olduğu ve şoförlük yapabileceğini belirterek, “Tüm bu durumlar karşısında maddi gücüm yetmiyor. Oğlumun bu şekilde gözlerimin önünde erimesine dayanamıyorum. Duyarlı hayırseverlerin yardımlarını bekliyorum” dedi. -iha