Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne ziyareti sırasında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a Vay kralsın diyerek boynuna sarılan ve konuşmalarıyla Bakan Kılıç'ı kahkahaya boğan 11 yaşındaki Selahi Varol dizi ve reklam filmlerinden gelecek teklifleri bekliyor. Hem futbolcu hem de dizi oyuncusu olmak istediğini dile getiren küçük Selahi, Bakan bey beni futbol kursuna yazdırırsa çok sevinirim. Ayrıca dizi oyuncusu da olmak istiyorum dedi.

Marmaris'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile arasında geçen sohbetin yer aldığı haber görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde rekora koşan 11 yaşındaki Selahi Varol, reklam filmlerinde oynayıp futbolcu olmak istediğini söyledi. Marmaris Atatürk İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrenci Varol'a DHA muhabiri ulaştı. Yaklaşık 22 yıl önce Şanlıurfa'dan Marmaris'e göç eden üç çocuklu Varol ailesinin ortanca çocuğu olan Selahi Varol, yaz tatillerinde, babasının çalıştığı çay ocağına gidip yardım ettiğini dile getirdi. Küçük Selahi, Ben reklam ve dizi filmlerinde oynamak, oyuncu olmak istiyorum. Beni televizyonda gören tüm yakınlarım beni arayıp tebrik etti dedi.

FUTBOLU DA ÇOK SEVİYOR

Suat Kılıç'ın Gençlik ve Spor Bakanı olduğunu bilmeden yanına gittiğini kaydeden Selahi Kılıç, futbol oynamayı çok sevdiğini söyleyerek, Yaz tatilinde arkadaşlarımla mahalle arasında çok top oynuyoruz. Ben sporda da ilerlemek istiyorum, bunun için de kursa gitmek istiyorum. Bakan bey beni kursa yazdırırsa çok mutlu olurum diye konuştu.

SELAHİ: KUZENİM HAVA ATIYOR, ABLAM UTANIYOR

Kuzeninin kendi görüntüleriyle herkese hava attığını, ablasının da görüntülerin yayınlanmasıyla utanıp herkesten uzaklaştığını ifade eden Selahi Varol, Kuzenim benim görüntülerimi herkese gösterip 'Oradaki benim yeğenim' diyerek hava atıyor. Ablam da çok utangaç. Görüntüler yayınlanınca herkesten kaçmaya başladı dedi. Hayallerini gerçekleştirmek için elinden gelini yapacağını belirten küçük Selahi, anne ve babasından da tam destek aldığını sözlerine ekledi.

BABA VAROL: OĞLUM ADINA ÇOK MUTLUYUM

Baba Ahmet Varol, oğlu adına çok mutlu olduğunu dile getirdi. Daha önce Marmaris'teki restoranlarda bulaşıkçılık yaparak geçimini sağlayan baba Varol, Çaycılığa yeni başladım. Bundan önce restoranlarda bulaşık yıkıyordum. Asgari ücretle geçinmeye çalışıyorum. Üç çocuğum var, evim kira. Oğlumun reklam ve dizi filmlerde oynamasını çok isterim. Devletten öncelikle oğlumun okuması için yardım istiyorum dedi.