Corinthians formasıyla harikalar yaratan Ronaldo için, Fenerbahçeli bir yöneticinin bu oyuncunun menajeri Alexandre Martins ile İtalya"da transfer görüşmesi yaptığı öğrenildi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın cuma günü medya temsilcileriyle yaptığı basın toplantısında söylediği "Seçilirsem her yıl yaptığım gibi ünlü bir yıldızı transfer edeceğim" sözünün perde arkasını TAKVİM gazetesi ortaya çıkardı. Bu futbolcunun Milan'dan Brezilya Ligi takımlarından Corinthians'da forma giyen dünyaca ünlü forvet Ronaldo olduğu öğrenildi.

GÖRÜŞMELER SÜRECEK
Başkan Yıldırım'ın talimatıyla İtalya'ya giden bir F.Bahçeli yöneticinin de Ronaldo'nun menajeri Alexandre Martins ile görüşme yaptığı ve bu transferin ayrıntılarını konuştuğu ifade ediliyor. Önümüzdeki günlerde bu görüşmelerin daha sık olacağı da gelen haberler arasında.

RONALDO'NUN HABERİ VAR
Fazla kilolarına rağmen Corithtians formasıyla harikalar yaratan ve çok klas gollere imza atan Ronaldo'nun bu görüşmelerden haberdar olduğu ve prensipte olumlu görüş bildirdiği de gelen haberler arasında. Carlos ve Alex'in de devreye gireceği belirtiliyor.

LUCESCU SİNYALİ!
20 Mayıs'taki UEFA finali için takımı Shakhtar ile birlikte İstanbul'a gelecek olan Lucescu'nun, finalin ardından 2 gün daha kalacağı öğrenildi. Luce, bu süre içinde Yıldırım'a görüşme yapacağı bildirildi.

FENER PRESTİJ PEŞİNDE
Ligde hedefi kalmayan Fenerbahçe, bugün Antalya deplasmanında ter dökecek. F.Bahçe prestji peşindeyken, düşme hattındaki Antalya adeta kader maçına çıkacak.

FENERBAHÇE YALNIZ KALDI
Antalya maçı için bu kente gelen F.Bahçe'yi 15 kişilik bir taraftar topluluğu karşıladı. Kafilede yöneticilerden kimsenin olmaması dikkat çekti. Taraftar tepkisinden korkulduğu için geniş güvenlik önlemleri alındığı da görüldü.