Diyarbakır'da askeri kışladaki Türk Bayrağının gönderden indirilmesine en sert tepki, Fox Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'dan geldi. Portakal, bayrağın indirilmesine "O bayrak bir yerine mi battı" diyerek tepki gösterdi.

LİCE'DE BAYRAK İNDİRİLDİ

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde Cumartesi günü yol kesme eylemlerine müdahale sırasında çıkan olaylarda Ramazan Baran ile Baki Akdemir, silahla vurularak öldü. Ölenlerden Ramazan Baran, Pazar günü DiyarbakırYeniköy Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze sırasında bir grup, 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'nın nöbetçi kulübesini taşlarken, yüzü kapalı bir kişi de bayrak direğine tırmanarak asılı olan Türk bayrağını indirdi.

"BİR YERİNE Mİ BATTI O BAYRAK"

Türk bayrağının indirilmesine her kesimden büyük tepki geldi. İşte o görüntülere en sert tepkilerden birisi de Fox TV'de Ana Haber SunucusuFatih Portakal'dan geldi. Portakal, bayrağı indiren vatandaşa seslenerek "Bir yerine mi battı o bayrak?" dedi.

"SENİN DE BENİM DE BAYRAĞIM"

"O bayrak hepimizin bayrağı" diyen Portakal, "Senin de bayrağın, benim de bayrağım o bayrak. Senin atanın da benim atamın da kanı var. Yazık değil mi, günah değil mi bu ülkeye? diyerek tepki gösterdi.