AYDINPOST ÖZEL-15 Eylül faaliyete başlayan Ege Bölgesi"nin ilk özel doğum hastanesi Nysa Doğum Hastanesi"nde bugün sevinçli anlar yaşandı.
17 Eylül 2008 Çarşamba günü dünyaya gözlerini açan Şekip Özkaya isimli bebeğin taburcu olmasından sonra Nysa Doğum Hastanesi, yaş günü pastası kesti.
Nurhanım-Mücahit Özkaya çiftinin bebeği olan Şekip için bir araya gelen doğum hastanesi personeli, Aymendo tarafından hazırlanan doğum pastasını kesti.
Çağdaş ve profesyonel hizmet anlayışıyla faaliyet gösterecek olan Nysa Doğum Hastanesi 2 bin 200 metrekarelik alanda hizmet veriyor.
Klasik hastane ortamının ötesinde kendinize özel ve keyifli hissedeceğiniz bir iç mekan ile bahçe düzenine sahip Nysa"da, evrensel kalite standartlarına uygunluk, teknolojik donanım, en üst düzeyde steril koşullar, konfor dolu ortam bulunuyor.
Seçkin ve deneyimli doktorlar eşliğinde, radyoloji laboratuarı, biyokimya laboratuarı, empati yetenği güçlü ve duyarlı hemşireler, hasta odaklı düşünebilen, çözüm üretebilen, yaratıcı, eğitimli ve profesyonel kadrosuyla dikkat çeken Nysa Doğum Hastanesi"nde 31 kişi hizmet veriyor.
Dr. Yalçın ve Esen Yarar"ın müteşebbisliğini yaptığı Nysa Doğum Hastanesi"nde ayrıcalıklarla karşılaşmanız mümkün.