14 Mart Tıp Bayramı Aydın"da hem hekimler açısından hem de hanımlar açısından sevindirici bir gelişme ile kutlandı. Aydın"da kurulma aşamasını tamamlayan Nysa Özel Doğum Hastanesi törenle hizmete açıldı.
Hastanenin açılışı nedeniyle düzenlenen törene AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, CHP Aydın Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, DSP Parti Meclis Üyesi Önder Aksakal, DSP Belediye Başkan Adayı Dr. Zeynel Abidin Özmen ve çok sayıda davetli katıldı.
Aydın"daki hanımların yanı sıra çevre illerdeki hanımlara da hizmet verecek olan Muğla yolu üzerindeki Özel Nysa Doğum Hastanesi"nin hizmete açılması ile ilin önemli bir ihtiyaç giderilmiş oldu. Hastanenin teknolojinin son ürünü cihazlarla donatıldığını belirten Hastane Kurucusu Dr. Yalçın Yarar “Teknolojik cihazlarla uzmanlık alanı olan kadın hastalıkları ve doğum hizmetlerinde çağdaş, güvenilir, çevreye duyarlı ve etik kurallara saygılı koşulsuz hasta memnuniyetini esas alan bir kurumuz. Hastanemiz 5 katlı, 2208 metrekare kullanım alanında 7 uzman hekim, pratisyen hekim, hemşire, ebe, anestezi teknisyeni, röntgen teknisyeni diğer idari ve genel personeli ile 7/24 saat Acil Servis-Laboratuar ile poliklinik ve yatarak tedavi hizmeti sunacaktır” dedi.
Konuşmaların ardından Özel Nysa Doğum Hastanesi hizmete açıldı.