Duayen modacı Nur Yerlitaş, Kanal D'nin sevilen programı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının konuğu oldu. Aylar süren sessizliğini 2. Sayfa programında bozan Nur Yerlitaş sosyal medya üzerinden olumsuz içerikli mesajlar aldığını söyledi. Peki, Nur Yerlitaş kimdir, kaç yaşındadır? Nur Yerlitaş'ın kız kardeşinin adı nedir? Nur Yerlitaş'ın hastalığı nedir? İşte detaylar...

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nur Yerlitaş, 1960 yılında İstanbul Vefa'da dünyaya geldi. Annesinin adı Saadet Yerlitaş'dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Anne tarafından Arap kökenli baba tarafından Giresunlu olan Nur Yerlitaş, jüri üyeliğini üstlendiği moda programlarıyla tanındı. Şimdilerde pek çok ünlü ismin sahne kostümünü tasarlayan Nur Yerlitaş, kariyerine 80'li yılların başlarında İtalya'dan ve Fransa'dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.

2010'da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı. Demet Akalın'ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan "Türkan" isimli müzik klibinde oynadı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.

Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan Nur Yerlitaş halen bekardır.

NUR YERLİTAŞ HASTALIĞI NE?

Modacı Nur Yerlitaş 2018 yazında art arda geçirdiği panik atak krizlerinden sonra hastaneye kaldırılmış, beyninde tümöre rastlanmıştı. Ağustos 2018'de beyin ameliyatı olan Yerlitaş 1.5 ay önce ikinci kez operasyon geçirdi. Radyoterapiye devam eden Nur Yerlitaş 2016'da bıraktığı ekranlara bir daha asla dönmeyeceğini, hastalığı süresince 30 ünlü kişiyi hayatından çıkardığını söyledi.