Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri kahvaltılı basın toplantısı yaparak Ticaret Odası"nın hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular.
Üyelik Aidatları ve Hizmet karşılığı alınan ücretlerde 2 yıldan beri herhangi bir artış yapılmadığına değinen Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç bu yılda herhangi bir artış yapılmayacağını belirtti. Sümer Park Lara Restoranda düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Enes Öğünçlü, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.
2011 yılı Bütçesinin görüşüldüğü Meclis Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı A.Gültekin Kılınç"ın verdiği teklif üzerine geçen iki yılda olduğu gibi 2011 yılı için de Üyelik Aidatları ve Hizmet karşılığı alınan ücretlerde herhangi bir artış yapılmadığına değinen ve konuyla ilgili açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı A.Gültekin Kılınç; “Hizmet sektöründe bulunan kurumların görevi olan faaliyetlerin ücret karşılığı değerlendirilmesine karşıyım. Bir meslek kuruluşu olarak Odaların asli görevi üye memnuniyeti olduğuna göre Odanın faaliyetleri neticesinde elde ettiğimiz iktisadi hareketlilik ve artan üye geliri Odanın en büyük kazancıdır. Bu nedenle Yönetim Kurulu olarak tüm enerjimizi üyelerimizden nasıl daha fazla para alırız yerine, üyelerimizin gelirlerini nasıl arttırabiliriz noktasına yoğunlaştırdık. Bu amaçla alternatif yatırım seçeneklerine dikkat çekmeye çalışıyoruz. Bölgemiz Tarımsal Sanayi bakımından çok büyük bir yatırım potansiyeli barındırıyor. Yerli ürünlerimizi işleyip markalı olarak satmadığımız sürece Nazilli"nin hak ettiği gelişmişlik seviyesine gelmesi çok uzun bir zaman alacaktır.
ORGANİZE SANAYİ NAZİLLİ"NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK
Nazilli Ticaret Odası Başkanı Gültekin Kılınç açıklamasının devamında; “Nazilli Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını önemsiyoruz ve Nazilli O.S.B"nin örnek bir sanayileşme bölgesi olması için tüm enerjimizle gayret gösteriyoruz. Nazilli OSB bu bölgenin kaderini değiştirecek stratejik bir çalışmadır. Bölgede faaliyete başlayan fabrikalar Nazilli ekonomisi için hayati önem taşıyor. Bununla birlikte özellikle son dönemde Nazilli"nin ismini tüm ülkeye bir kez daha hatırlatan Uzun Yaşam Merkezi çalışmaları yine olmazsa olmazlarımızdan bir tanesi. Merkezin çalışmaları bir anda tüm ülkenin dikkatini çekti. Nazilli O.S.B çalışmalarında olduğu gibi tüm gücümüzle uzun yaşam çalışmalarının devam etmesine gayret gösteriyoruz. Çalışmaların yararlı sonuçlarını bölgemizin çok yakında şahit olacağına inanıyorum. Nazilli Ticaret Odası olarak asgari hizmet maliyeti ile azami seviyede hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Sahip olduğumuz yetkileri kullanırken üyelerimizden alacağımız maddi desteğin en azıyla yetinmek en büyük gayretimizdir” ifadelerine yer verdi.