Karayip mavisi ve Volkanik Siyah olarak iki renk seçeneği ve muhteşem parlak, göz alıcı kapağıyla çok gösterişlidir. Avuç dayanağının yumuşak mat boyası daha hoş bir görünüm katması için kapak rengiyle uyumludur ve parmak izlerini ve avuç lekelerini önler. 1 inçten daha ince ve yaklaşık yalnızca 1.2 kg olan bu mini dizüstü bilgisayar, 11.6” ekranı sayesinde rahat bir görüntüleme sağlarken her tür el veya sırt çantasına da sığabilir.

HDMI bağlantı noktası ile görüntülerinizi büyük ekrana taşıyın

Bu yeni mini dizüstü bilgisayar, hem eğlence hem de üretkenlik için ideal olan HD çözünürlük ve 16:9 en-boy oranıyla yüksek parlaklığa sahip bir Acer CineCrystal™ LED arka aydınlatmalı ekranı bulunur.

Kesintisiz bir deneyim sunmak amacıyla, HD televizyonlara, geniş ekranlı monitör veya projektörlere kolayca bağlanabilmesi ve yüksek çözünürlüklü içerikleri paylaşabilmesi için bir HDMI bağlantı noktasına sahiptir.

Ayrıca, yüzyüze sohbetler yapabilmeniz, fotoğraf çekebilmeniz veya video konferanslar yapabilmeniz için resim kalitesini arttıran ve fotoğraf, belge ve ekran görüntülerinin anında paylaşılabilmesini sağlayan Acer Video Conference Manager özellikli bir Acer HD CrystalEye web kamerası mevcuttur!

Aspire One 725, AMD APU füzyon teknolojisiyle AMD C işlemci ve en son grafik standartları, gerçek zamanlı resim işleme ve kenar keskinleştirme destekleyen AMD Radeon™ HD 6290 grafikleri birleştirerek her görevin altından kolaylıkla kalkar. Artık tam yüksek çözünürlüklü videoları web üzerinden izlemek, 3 kata kadar daha hızlı online video akışı ve HD filmlerin tadını çıkarmak mümkün.

Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 369$+kdv