Aydın Valiliği özellikle, Sosyal Hizmetle İl Müdürlüğü"ne bağlı birimlerde kalan çocuk ve yaşlıların gönlünü alırken, yaşlılarla tek tek ilgilenen Vali Hüseyin Avni Coş, “En önemli değerlerimiz” dediği yaşlılardan dua ve manevi destek istedi.
Yeni yıl etkinlikleri kapsamında Aydın Huzurevi"nde bir gece düzenledi. Geceye Vali Hüseyin Avni Coş, Belediye Başkan Vekili Altan Güney, Sosyal Hizmetler İl Müdür Bilal Çenet, AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Niyazi Aykut ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.
Gecenin açılışında konuşan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Çenet, geçen zamanı lehe çevrirmenin öneminden söz ederek yaşlılar için “Bu vatan için en iyi hizmeti inandığımız yaşlılarımızı sosyal devlet anlayışı içinde en iyi koşullarda yaşamlarını sürdürmeleirni çalışıyoruz” dedi.
2011 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileyen Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ise yeni yılda birlik ve beraberlik mesajları verdi. Huzurevinde kalan yaşlılara "Hayat tecrübesi yüksek kişiler" olarak seslenen Vali Coş, “Bizim sizden en büyük isteğimiz duanız ve manevi destekleriniz. Bunu bizlerden esirgemeyeceğinize inanıyoruz. Hepiniz devletimizin misafirisiniz. Sizleri en iyi şekilde ağırlamak bizlerin vazifesidir” diyerek huzurevinde kalan yaşlılara hediye verdi.
Renkli geçen gecede Aydın Huzurevi sakinlerine Huzurevi Halk Müziği Korosu tarafından konser verildi. Daha çok 1960"lı yılların meşhur eserlerinin seslendirildiği gecede yaşlılar doyasıya eğlendi.