Türk Telekom, 1960’lı yılların çevirmeli telefonlarını andıran nostaljik telefonu Sixty Retro Dect’i avantajlı bir kampanya ile müşterilerinin beğenisine sunuyor. Kampanya ile Türk Telekom müşterileri ayda 9,90 TL’ye Sixty Retro Dect’e sahip olacak ve 3 bin dakika şehir içi ve şehirlerarası bedava konuşabilecek.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, sunduğu avantajlı cihaz kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Türk Telekom, yeni “Sixty Retro dect Telefon” kampanyası ile müşterilerine ayda 3 bin dakika şehir içi ve şehirlerarası bedava konuşma fırsatı sunuyor.

Kampanyaya katılan Türk Telekom müşterileri, tüm vergiler dahil 24 ay boyunca ayda 9.90 TL ödeyerek Sixty Retro Dect telefona sahibi olabilecek ve sene sonuna kadar ayda 3 bin dakika şehir içi ve şehirler arası bedava konuşabilecek. Kampanyaya katılmak isteyen Türk Telekom müşterileri, Türk Telekom ofis veya bayilerine uğrayarak başvuru yapabiliyor. Ödemeler ise aylık olarak Türk Telekom ev telefonu faturasına yansıtılıyor. 01 Ağustos 2011 tarihinde bağlayacak kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Aralık 2011.

Çevre dostu dect telefon

Sagemcom Sixty Retro Dect, nostaljik tasarımının yanında, az elektrik kullanımı ile çevre dostu bir telefon. Cihazın retro dizaynının yanı sıra, ışıklı ve dokunmatik ekranı bulunan cihazda polifonik ve Hi-Fi zil sesi alternatifleri bulunuyor. 150 isim ve numaraya kadar telefon rehberi hafızası ve Caller ID özelliği de bulunan cihazın dijital sekreter özelliği sayesinde kaçırılan çağrılar da dinlenebiliyor. Eller serbest fonksiyonu, sessiz fonksiyonu, yeniden arama, arayan, aranan ve cevapsız çağrı numaralarının kaydedilmesi Sagemcom Sixty Retro Dect’in dikkat çeken diğer özellikleri arasında yer alıyor.