FRANK Rijkaard"ın takımın başına gelmesiyle gözden düşen Shabani Nonda G.Saray"da kalmakta ısrarcı. Geçtiğimiz hafta -2 Ağustos Pazar- yönetimden “Emeklerinden dolayı sana teşekkür ederiz. Hocamız şu an için seni takımda düşünmüyor. Kendine kulüp bul” mesajını yüz yüze alan Kongolu golcü iki maçta bu karara adeta isyan etti.

NETANYA karşısında "hat-trick" yapan G.Antep maçında da takımının 3. golünü kaydeden 32 yaşındaki santrfor yönetimin kafasını karıştırdı. Leblebi gibi gol atarak yönetime mesajı aldığını ve kalmak istediğini belirten Nonda"nın kaderi bugün yapılacak toplantıda belirlenecek.

SAVUNMAYA TAKVİYE

YÖNETİM “Kararı Rijkaard verecek” diyerek topu hocaya atarken, Netanya maçındaki 3 gol Hollandalı hocanın kararı değiştirmemişti. Yönetimle bir araya gelecek Frank Rijkaard son kararını bugün verecek. Her ne kadar Shabani Nonda"nın son formundan memnun olsa da transferde zamanın daralması nedeniyle G.Saray Teknik Direktörü savunmaya takviye istiyor. Yönetim de kesin bir stoper alma kararında.

İLK ADAY MENSAH

MENSAH ilk aday. Adı saklanan başka bir isim daha gündemde. Mensah"ın menajeri Fabien Piveteau Haldun Üstünel"i arayarak “Gelmeye hazırız. Satın alma opsiyonuyla kiralık olarak da gelebiliriz” dedi.

Üstünel: Rijkaard"ı bekliyoruz

KEITA-Elano gibi flaş transferlerin mimarı Haldun Üstünel, lige iyi bir havayla başladıklarını ve yeni transferler için Rijkaard"dan onay beklediklerini belirtti: “Ligi özledik. Güzel bir atmosfer yakaladık lig başında. Hazırlık maçları olsun, UEFA maçları olsun, iyi bir başlangıç yaptık. Elimizde bazı alternatifler var. Hocamız uygun gördüğü ve onay verdiği takdirde bir transfer daha yapacağız. Kendisiyle henüz bir araya gelemedik. G.Antep karşılaşmasından sonra umuyorum ki bu fırsatı bulacağız.”

KAMİL Ocak"ta bulunan 5 bin sarı-kırmızılı taraftarın da sevgilisi oyunculardan önce Üstünel"di. Başkan Polat ile Üstünel"i tribünlere çağıran G.Saray taraftarı “En büyük transfer Üstünel” ve “Haldun Aziz"e formayı giydir” tezahüratlarını yaptılar.
Vatan