BOBO iyileşti, teknik ekibe mesaj gönderdi... Beşiktaş"ın Brezilyalı golcüsü, Denizlispor maçı sonrası ikinci yarıya iyi başladıklarını söylerken, "Şu anda beklenen futbolu oynamayabiliriz. Ancak bundan sonraki tüm maçlarımızda beklenen Beşiktaş sahada olacak. Hocamızın sistemini öğrendik. Nobre forvette yalnızları oynuyor. Tek forvet oynayan Nobre"nin bol gol atması için ne gerekiyorsa yapacağım. Nobre"yi gol kısırlığından kurtaracağım" diye konuştu.

Kondisyon olarak takımın hiçbir problemi olmadığını sözlerine ekleyen Bobo, şöyle konuştu: "Sezon başından bu yana savaşçı kimliğimizi sahaya yansıtmak için büyük çaba sarf ettik. Taktik ve sistem olarak değişim içerisindeyiz. Mustafa Denizli yüreğindeki kazanma isteğini tüm oyunculara aşıladı. Hem Süper Lig hem de Fortis Türkiye Kupası"nda şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Yönetim ve teknik heyet arasındaki sıcak bağ takıma olumlu yansıyor."

Figer, Bobo için geliyor

Öte yandan sezon başından bu yana İspanya, Almanya ve Fransa"dan talipleri olan Bobo için Alex, Roberto Carlos ve Nobre"nin menajeri Juan Figer İstanbul"a gelecek. Siyah beyazlı takımın geçen yıl 10 milyon Euro istediği Bobo"nun fiyatını pahalı bulup transferi askıya alan İspanya"dan iki kulüp, bu oyuncunun fiyatının düşürülmesi halinde tranfser edebileceklerini ifade ederek Figer"e bu konuda tam yetki verdi.

Asbaşkan Levent Erodoğan ise, "Bobo konusunda menajer Figer ile konuşacağız. Kendisini yollamak istemiyoruz" dedi.