Konsere katılan ünlü isimler, John’un şarkıları eşliğinde aşk tazeledi ve romantik dakikalar yaşadı.

Dünya turnesi kapsamında 21 ülkede ve 47 farklı şehirde konser verecek olan 'sör' unvanlı İngiliz sanatçı Elton John, önceki akşam, 18 yıl aradan sonra İstanbul'da sahne aldı. Maçka Küçükçiftlik Parkı'nda yaklaşık 10 bin kişiye seslenen John, hem kendi eğlendi hem de konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcı, konser boyunca sık sık piyanosunun başından kalkarak, çok ateşli bulduğunu belirttiği seyircilere, "Mükemmelsiniz, teşekkür ederim" diye seslendi.

ROMANTİZM YAŞANDI

John'u dinleyenler arasında iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim vardı. Uzun süredir ortalıklarda gözükmeyen işadamı Serdar Bilgili, konser boyunca yabancı sevgilisi Amelie Latounald ile el eleydi. Şevket Çoruh ve Pamela Spence ikilisi, gece boyunca şarkılara hem söyleyerek hem de dans ederek eşlik etti. Burak Kut-Cansen Yeni çifti de, konser sırasında aşk tazeleyen ünlülerdendi. Özgü Namal konseri sevgilisi Başar Savur ve yakın dostu Selçuk Yöntem ile birlikte izlerken; genç oyuncu Kenan Ece yanındaki derin göğüs dekolteli kadınla samimi görüntüler sergiledi. 'Küçük Sırlar' dizisinin güzel oyuncusu Dilara Öztunç ise işadamı sevgilisi Efe Duru ile birlikte konserdeydi. John'un şarkılarını dinlerken romantik dakikalar yaşayan genç çifti görenler, "Elton John'da aşk başkadır" yorumunu yaptı.

Konsere katılanlar arasında Hande Atalzi ve sevgilisi Benlamin Harvey, Oya-Bülent Eczacıbaşı, Sanem-Ralf Tezman, Revna Demirören, Tolgahan Sayışman, Özge Ulusoy, Arzu Sabancı ve Aslı Şen de vardı.

NİL KULİSE GİRDİ PAMELA GİREMEDİ

Karaibrahimgil, konserin sonunda John'u kulisle ziyaret etti. Pamela Spence ise korumaların gazabına uğradı ve kulise alınmadı.