71 yaşındaki işadamı Halis Toprak, 17 yaşındaki Nazlıcan Tağızade ile evlendi.Gelin nikahta ağlamamak için kendini zor tuttu.

Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ünlü işadamı Halis Toprak, liseyi bu yıl bitiren 17 yaşındaki Nazlıcan Tağızade ile Kuşadası"ndaki yazlığında sade bir törenle nikah masasına oturdu.

Vatan gazetesinin haberine göre Toprak ailesinden kimsenin katılmadığı nikahta şahit bulmakta zorlanan Halis Toprak"a yanında çalışan elemanı Necdet Artan, gelin Tağızade"ye ise dayısı Menderes Polat şahitlik yaptı. Nikahı Kuşadası Belediyesi"nin evlendirme memuru Berrin Yalçın kıydı.

18 yaşından küçük olduğu için ailesinin yazılı izniyle evlenen Antalyalı Nazlıcan Tağızade, Vakko marka gelinlik giyerken, Halis Toprak beyaz takım elbise tercih etti. Törene sadece Tağızade"nin amcası, yengesi, dayıları ve yeğenlerinin olduğu toplam 15 kişi katıldı. Halis Toprak"ın mutlu olduğu dikkat çekerken bir aile yakınından alınan bilgiye göre nikah kıyılırken gelin Nazlıcan Tağızade"nin gözleri dolduğu ve ağlamamak için kendini zor tuttuğu öğrenildi. Babası İsmet Tağızade (39) annesi Şehirnaz Tağızade"nin (37) ise, tören boyunca oldukça neşeli göründükleri belirtildi.

Nazlıcan Tağızade"nin anne ve babası reşit olmayan kızlarının evlenmesi için noterde muvafakatname hazırlattı. Muvafakatnamede şunlar yazıyordu: “13.08.1992 doğumlu kızımız Nazlıcan Tağızade"nin Halis Toprak ile evlenmesinde hiçbir engel yoktur. Muvafakat anne baba olarak tarafımızdan verilmiştir. Şehirnaz-İsmet Tağızade.”

Halis Toprak ilk evliliğini Ayşe Toprak ile yapmıştı. Bu evlilikten 10 çocuk sahibi olan Toprak ikinci evliliğini ise fotoğrafından görüp beğendiği kendisinden 39 yaş küçük Özlem Toprak ile gerçekleştirmişti. Bu evliliğinden Turgut adında bir oğlu dünyaya gelen Toprak, bir dönem nikahsız yaşadığı Gülcan Sepet"den de Salim isminde bir oğlu bulunuyor.

Hürriyet