Siyah beyazlı takımda bedelli askerlik görevini atamlayarak bugün kampa katılan Nihat Kahveci, akşam antrenmanında ilk kez takım arkadaşlarıyla çalıştı. Nihat, yaptığı koşunun ardından yarı sahada yapılan çift kale maçta takımdaki yerini aldı. Çift kale maçta attığı gol ve direkten dönen bir serbest vuruşu ile kalitesini ortaya koyan golcü futbolcunun önümüzdeki günlerde tam olarak hazır hale geleceği belirtildi.

Antrenmanın ardından basın mensuplarının "Nihat'ı nasıl buldunuz" sorusuna esprili bir şekilde "Otel'de bulduk" yanıtını veren teknik direktör Mustafa Denizli, Nihat'ın tam olarak hazır olmadığını vurgulayarak, "Nihat performans olarak sıfır düzeyinde değil, ama takım arkadaşlarının seviyesinde de değil. Çok iyi bir şekilde çalışarak 12 veya 14 gün içinde hazır hale gelecektir" dedi.

Tecrübeli teknik adam ayrıca sözleşmesinin dondurulması gündemde olan Matias Delgado konusunda somut bir gelişme yaşanmadığını, Arjantinli oyuncuya ulaşmakta zorluk çektiklerini ifade etti. Delgado'nun telefonlarının kapalı olduğunu ve onunla temasta olan insanların sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Bu konuyla ilgili aceleleri olmadığını söyleyen Denizli, önlerinde daha çok zaman olduğunu belirtti.

Milliyet