Nihat, barkovizyonda devamlı kendi golünün gösterilmesi üzerine böyle içini döktü

TÜRKİYE Futbol Federasyonu, 2016 UEFA Avrupa Şampiyonası adaylık dosyasını dün İsviçre"nin Nyon kentinde UEFA"ya teslim ederken, organizasyona Nihat Kahveci"nin lafları damga vurdu. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, TFF Başkanı Özgener ve ekibi, Beşiktaşlı Nihat Kahveci ve Bayan Milli Takım oyuncularımızdan Filiz Koç"un hazır bulunduğu törende Nihat"ın Çek Cumhuriyeti"ne attığı gol devamlı olarak gösterilirken, milli yıldız da "isyan" etti.

Vatan'ın haberine göre; Milli yıldız, “Gol güzel de o gol yüzünden nazara geldik. Bir türlü toparlayamadım. Çok şanssızlık yaşadım. Ama Türkiye"den konuşacak olursak Asya ve Ortadoğu için köprüyüz” dedi.

"Benzersiz bir EURO 2016 için"

TFF Başkanı Mahmut Özgener, törende çok anlamlı bir konuşma yaptı: “UEFA"nın kararı ve desteğiyle Avrupa, "benzersiz" bir 2016 Avrupa Şampiyonası keşfedecek. UEFA, "benzersiz" ve kusursuz bir planlama yapılacağının güvencesini tamamıyla hissedecek. Başbakan R.Tayyip Erdoğan"ın 920 milyon Euro"luk finansman garantisi, vaadin ötesinde bir garanti.”

UEFA"DAN AYIP!

UEFA, İtalya ve Fransa"nın tanıtımlarında tarihi eserler ekrana getirirken, Türkiye sadece camilerle tanıtıldı / milliyet