Turkcell, sahada görev yapan 400'ü aşkın çalışanının masraf formlarını Netsis ile elektronik hale getirdi.

Konuya ilişkin açıklamada, Turkcell Kurumsal'ın, Netsis ile işbirliği yaparak özellikle sahada görev yapan 400'den fazla personelinin masraf ve satın alma uygulamalarını tek çatı altında topladığı belirtildi.

Turkcell Kurumsal Bölüm Yöneticisi Yalım Kır konuya ilişkin değerlendirmesinde, ''Netsis ile gerçekleştirdiğimiz proje sayesinde, saha personelimizin masraf formlarını doldurmak ve onaylatmak için ofise gelme zorunluluğu kalktı. Yeni sistemde bölge bazında onay limitleri ve yönetici tanımları da yapabiliyoruz. Böylece pozisyon ve lokasyon ayırt etmeksizin tüm onay süreci otomatize edildi.'' dedi.

Projenin satın alma ayağındaki uygulama ile çeşitli departmanlardan gelen talepler için onay zincirinin kağıt üzerinden değil, Netsis sistemi üzerinden yürütülmeye başlandığını dile getiren Kır, hayata geçirdikleri iş akış yönetimi sayesinde kağıt üzerinde yürüyen iş süreçlerini sistemsel olarak yürütmeye başladıklarını; bu sayede yol giderleri ve zaman gibi maliyetleri ortadan kaldırmanın yanı sıra kağıt tüketimini sonlandırdıklarını ifade etti.

A.A.