Netflix'te yayınlanan Belçika yapımı "suç" konulu ''13 Commandments'' adlı dizide, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait görsellere yer verildi. Bunu bir hakaret sayan izleyiciler, konu ile ilgili tepkilerini sosyal medyada dile getirdiler.

Belçika yapımı "suç" konulu ''13 Commandments'' adlı dizisinin ilk bölümlerinde bu ülkede bir Türk'ün işlediği 'töre cinayeti' anlatılıyor. Katil ile gurbetçi ailenin evinin duvarına asılı olan Atatürk ve Erdoğan fotoğraflarını aynı karede gösteren sahne,  bunu bir hakaret olarak gören izleyiciler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Katilin, ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının yer aldığı duvarın önünden geçtiği sahneyi aşağıda görebilirsiniz.



Dizinin yayınlanmasından kısa bir süre sonra Türk Netflix kullanıcılarının eleştiri yağmuruna tuttuğu diziye ait Twitter üzerinden yapılan bazı paylaşımları aşağıdan inceleyebilirsiniz.











Netflix Türkiye'den konu ile ilgili henüz herhangi bir açıklama gelmezken, konu ile ilgili eleştiriler yoğun bir şekilde gelmeye devam ediyor.