Filenin Sultanları Londra Olimpiyatları’na veda etti ama gündem yıldız voleybolcu Neslihan Darnel oldu.

Türk Kadın Voleybolu’nun başarılı sporcusu Neslihan için atılan bir tweet sosyal medyayı adeta salladı. Yaşananlar sonrasında Neslihan Darnel’in flea333 adıyla twitter'da yer alan Red Hot Chili Peppers’ın bas gitaristi Balzary'i takibe alması da dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü müzik grubu Red Hot Chili Peppers’ın bas gitaristi ve sinema oyuncusu olan 49 yaşında Balzary, twitter üzerinden; "I have a celebrity crush Neslihan Darnel" yani "Neslihan Darnel sana ilk görüşte aşık oldum" mesajı gönderdi. Ünlü müzisyen Neslihan’ın evli ve çocuklu olduğunun hatırlatılması üzerine “Tabii ki gerçek bir şey değil, sakin olun” yazmak zorunda kaldı.

Neslihan Darnel’in kocası Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Şube Sorumlusu Orkun Darnel ise “Atılan tweet’i tebessüm ile karşıladık. Bütün takımlardaki oyuncuların başına gelebilecek bir şey. Kaldı ki bu takım Türkiye’yi aştı. Türkiye’nin tarihine geçti. Bu tür şeylere sosyal medyanın geldiği nokta itibari ile alışır olduk. Maçlardan önce rakip takım taraftarlarının attığı negatif mesajlar da oluyor. Bu nedenle gülüp geçiyoruz” dedi.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Şube Sorumlusu olan Orkun Darnel, Red Hot Chili Peppers Grubu’nun 8 Eylül’de Santralistanbul’daki konserine gidip gitmeyecekleri sorusuna ise “Neden olmasın. Programımız uyarsa ailece gider izleriz” yanıtını verdi.

NESLİHAN TAKİPTE

Tüm bu yaşananlar sonrasında milli voleybolcu Neslihan Darnel’in, ünlü bas gitarist Balzary’i twitter üzerinden takibe aldığı da dikkatlerden kaçmadı.