Fenerbahçe'deki sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildikten sonra G.Saray'a 3.5 yıllık imza atan Colin Kazım, sarı-lacivertli kulüpte oynadığı dönemde futbolundan çok karıştığı skandallar ve özel hayatıyla gündeme geldi.

İşte Sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepkisine neden olan Kazım'ın adının karıştığı olaylar...

20 Kasım 2009 BEŞİKTAŞLILARI KIZDIRDI

Fenerbahçe'nin yaramaz çocuğu Colin Kazım-Richards, Beşiktaş maçına 1 gün kala değişik bir mesaj yayınladı. Resmi twitter hesabında derbi maça değinen Kazım, İngilizce olarak yayınladığı mesajında şu ifadeye yer vermişti:

"evet dostlarım... İstanbul'da biraz tatsız bir gün yaşıyoruz ama 8jk'yı parçalamamız için geri sayım başladı!! hahahaha!!"

21 Kasım 2009'da İnönü Stadı'nda oynanan derbi maçı Beşiktaş'ın kazanmasının ardından Kazım yine Twitter aracılığıyla özür mesajı yayınlamıştı.

21 KASIM 2009 HAKEME KÜFÜR ETTİ

Yer İnönü Stadı... Beşiktaş ve Fenerbahçe kozlarını paylaşıyorlar... Sahaya ilk 11'de çıkan Kazım, maçın yan hakemine küfür ettiği gerekçesiyle mücadelenin 75. dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Ertesi gün sevenlerine twitter'dan seslenen Colin Kazım özür dileyerek hırsının kurbanı olduğunu söyledi.

29 KASIM 2009 TRAFİK KAZASI YAPTI

Kazım, Fenerbahçe'nin sabah antrenmanına giderken Kavacık'ta İngiltere'den getirilen lüks otomobiliyle trafik kazası geçirdi. Olayın ardından hastaneye kaldırılan ve el bileğinde kırık tespit edilen yıldız oyuncu 3 hafta sahalarda uzak kalmıştı.

7 ARALIK 2009 KELEPÇELİ PARTİ YAPTI

Kazım'ın adı bu kez bir skandalla anıldı. Genç oyuncu, eski Real Madrid'li Roberto Carlos ve Brezilyalı diğer takım arkadaşları Gökçek Vederson ve Bilica'yla birlikte bir otel odasında seks partisi düzenlemiş, partiden sonra ise lüks otelde çalışan bir temizlikçinin odada bulduğu kelepçelerle skandal patlak vermişti.

21 TEMMUZ 2010 PITBULL VAHŞETİ

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden beri sahalarda ortaya koyduğu futboldan çok, adının karıştığı skandallarla gündeme gelen Kazım pitbull vahşetiyle tekrar gündeme geldi.

Yıldız futbolcunun sürekli insanlara saldırmaları ile ün yapan pitbull'ları için evine özel olarak süt kuzuları getirdiği ve bu kuzuları köpeklerin önüne 'yem olarak' attığı belirlendi. Kazım'ın pitbull'ların minik kuzuları parçalama anını bira içerek zevk içinde izlediği öğrenildi. Bu olay sırasında Kazım'ın bahçesinin kanlar içinde kaldığı belirlendi.

28 TEMMUZ 2010 TAKIMINI YALNIZ BIRAKTI

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Young Boys'la karşılaştı.

Yıldız oyuncu karşılaşmanın 25. dakikasında ilk sarı kartı gördü. Bunun üzerine dakikalar 43'ü gösterdiğinde, sarı-lacivertliler 2-1 öndeyken, Kazım yaptığı bir faulden sonra rakibi atışı kullanmak için topu alacakken meşin yuvarlağı alarak havaya doğru attı ve önce ikinci sarı kartı ardından da kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı. Maç ise 2-2 berabere bitti.

23 KASIM 2010 HAVAALANINDA DUDAK DUDAĞA

Özel hayatıyla ön plana çıkan Colin Kazım'ın son bombası ise bir sarışın bir de esmer güzelle dudak dudağa objektiflere yakalanmasıydı.

Buğra YÜCEL / Hürriyet